sliderimage

Hoe lang wacht jij nog?

Start met de theorieopleiding

Theorieopleiding

Wist je dat je op de 16e al het theorie examen autorijden kan afleggen én tegelijk € 100 kunt winnen!

Rijschool Goede Reis heeft een geweldige theorieopleiding die je in je offline en online kunt volgen.Wij van Rijschool Goede Reis in Noordwijk vinden het belangrijk dat je een goede theorieopleiding krijgt. Wij hebben daarom gekozen voor een theorieopleiding mét slaaggarantie én kans op een mooie beloning die je bovendien in je eigen tijd kunt volgen!

Als 16 of ouder bent dan zit je nog volop in het leerproces. De theorieopleiding autorijden is dan vaak niet meer dan wat extra leerstof. Wij van Rijschool Goede Reis hebben daarom een theorieopleiding pakket gekozen dat daar perfect bij aansluit.

Om te beginnen krijg je van ons een theorieboek met 14 hoofdstukken boordevol foto's en illustraties en krijg je het CBR-examen informatieboek met veel praktische tips over de opleiding en het CBR examen. Deze informatie zorgt dat je nog zelfverzekerder het theorie examen aflegt.

Ook krijg je 3 maanden lang online toegang tot de Speedtheorie, een slimme internet opleiding die in 14 korte hoofdstukken alle belangrijke onderwerpen van het CBR theorie behandeld. Zo krijg je de beschikking over instructievideo's en animaties over de theorie van autorijden. Ervaring wijst uit dat het bestuderen van een hoofdstuk ca 10 tot 15 minuten duurt.

Tot slot heb je de beschikking tot actuele CBR theorie examens, de oefenexamens, waar je gedurende 15 uur, online, het examen kan trainen.

Wat dit pakket zo bijzonder maakt is dat, wanneer je het theorie examen foutloos aflegt je € 100,00 kunt winnen!

Samengevat

  • Je bent 16 jaar of ouder en zit volop in het leerproces.
  • Het is een korte studie.
  • Je oefent offline en online.
  • Je oefent waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Je maakt een reële kans om € 100 te winnen!


4.000 kilometer vrij rijden

Volg je de theorieopleiding? Doe dan mee met de brandstofactie en maak kans op 4.000 km vrij rijden!