slider

Je mag al op je 16e beginnen.

Wist je dat je vanaf je 16e al theorielessen kan volgen. De praktijklessen autorijden volgen mag je al vanaf 16,5. Je rijexamen kan je dan op je 17e verjaardag doen! Dat mag allemaal met 2toDrive.
slider

Rijschool Goede Reis in Noordwijk heeft veel 16 jarige met veel plezier én succes geholpen naar een rijbwijs. 2toDrive is hiervoor een uitermate geschikte methode.

2toDrive is een proef van de overheid waar je als 16 jarige gebruik van kan maken. Wij hebben positieve ervaring met deze methode.

We mogen je met 16,5 jaar autorijles geven. Daarna mogen we op je 17de verjaardag praktijkexamen laten afnemen.

Zodra je je rijbewijs hebt ontvangen mag je in Nederland onder de begeleiding van een coach zoals je vader, je moeder, je broer, je zus, je buurman.... zelf rijden! Op die manier kan je ervaring opdoen voor het moment dat je zelf mag autorijden want...zodra je 18 bent geworden mag je dat met je rijbewijs, ook in het buitenland! Je hoeft hiervoor niet opnieuw een examen af te leggen. Dit alles is een proef van de overheid en heet “2toDrive”

Waarom meedoen

Er zijn vele redene om mee te doen. Het mooie is dat deze zowel voor jou als voor je ouders gelden! Hieronder staan alle voordelen op een rijtje en kun je lezen hoe 2toDrive precies in z'n werk gaat.

  • Je doet extra rijervaring op, hiermee verklein je de kans op brokken maken
  • Jongeren die aan 2toDrive meedoen zeggen dat zij zich een zelfverzekerder en veiligere bestuurder voelen
  • Jij kiest je eigen coach!
  • Jij kiest hoeveel coaches je wilt hebben (minimaal 1, maximaal 5)
  • Je kunt aan je coach bewijzen dat je goed kunt rijden.
  • Ook je vrienden mogen met jou en je coach mee in de auto, wel zo gezellig!

Waar moet ik mee beginnen?

Bij Rijschool Goede Reis beginnen we met het geven van theorielessen. Samen met jou, bij jou thuis(!) gaan we ervoor zorgen dat helemaal gereed bent voor het theorie examen. Doordat het bij jou thuis is, verlies je geen tijd met heen en weer rijden en hou je tijd over voor andere belangrijke dingen.

Wanneer je naast onze ondersteuning ook zelf je "huiswerk" maakt heb je spoedig je theoriecertificaat. Met het theoriecertificaat op zak mogen we je vanaf je 16,5 jaar helpen bij de praktijklessen.

Wij geven al vele jaren rijles aan jongeren. Hierdoor weten we dat de instructeur erg gelangrijk is. Onze resultaten laten zien dat wij dé juist instructuur en dé juiste aanpak hebben voor een succesvol 2toDrive. Niet alleen bezit onze rij instructeur over veel rijles ervaring maar hij bezit ook het vermogen om jou op een plezierige manier te coachen richting je rijbewijs. Je moet het immers samen doen!

Bij Autorijschool Goede Reis helpen we je graag! Het maakt voor ons niet uit of je woonachting bent Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Voorhout, kortom in onze mooie bollenstreek.

Share |
Twee voor de prijs van 1

Wist je dat je "twee vliegen in een klap" kunt slaan!

Ben je namelijk van plan om je brommerrijbewijs te halen dan kan het slim zijn om eerst je B - autorijbewijs te halen op je 17e. Je krijgt dan namelijk automatisch je brommerrijbewijs. Voor je AM - brommerrijbewijs heb je geen coach nodig.

 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme