slider

Praktijklessen

100% aandacht voor jou, zonder afleiding van een andere cursist. Wij staan voor kwaliteit tijdens de autorijlessen in Noordwijk en omgeving.
slider

De visie van Rijschool Goede Reis uit Noordwijk van autorijles is simpel. Lukt het niet in 10 autolessen dan zeker in 20 autorijlessen. Maar lukken zal het zeker! Samen met jou willen we ervoor zorgen dat je niet meer autorijlessen neemt dan nodig is om te slagen voor je praktijkexamen. We geven daarom autorijles in bijvoorbeeld de voor jou bekende omgeving van Noordwijk en Noordwijkerhout.

"Succes begint met het eind voor ogen". Om je hiermee te helpen hebbben kan je hier het totale autorijlesplan zien. Je ziet precies waar we naar toe gaan zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De autorijlessen zijn opgedeeld in verschillende blokken

1 Voorbereiding/controlehandelingen   15 Achteruit rijden recht
2 Instrumentenpaneel/Dashboard   16 Achteruitrijden bocht
3 Stuuroefeningen/Doorgeefmethode   17 Keren op de rijbaan
4 Koppelen/ontkoppelen/wegrijden   18 Halve draai
5 Schakelen   19 Fileparkeren/voor/achteruit
6 Remmen/afremmen/stilstand komen   20 Vakparkeren/voor/achteruit
7 Gasdosering/snelheidsregeling   21 Toets bijzondere verrichtingen
8 Toets voertuigbediening   22 Toets kijktechniek en informatie
9 Uitleg kijktechniek en informatie   23 Tegenkomen/voorbijgaan/inhalen
10 Plaats op de rijbaan/voorsorteren   24 Autosnelwegen in/uitvoegen
11 Rechtsafslaan   25 Verkeerspleinen/rotondes
12 Linksafslaan   26 Verkeersinzicht/informatie
13 Kruispunten /naderen/oversteken   27 Proefexamen
14 Hellingproef met/zonder handrem   28 Oefenen zelfstandig rijden

Na het proefexamen, de TTT ofwel tussentijdse toets,  gaan we verder met het zelfstandige rijden. Maar nu met de nadruk op de adviezen van de examinator. Op deze manier kan je nog sterker aan je autorij examen beginnen. 

Bij het afleggen van een TTT neemt het slagingskans met ongeveer 30% toe. Het is dus het overwegen waard. Een ander voordeel van de tussentijdse toets (TTT)  is wannneer je de bijzondere manouvre's goed doet, je die niet meer bij het examen te doen!

Het proefexamen kan ook bij ons zelf namelijk met de eigen examinator. Ook met onze examinator krijg je ervaring in het afleggen van het examen. Het voordeel van de TTT is echter dat, wanneer je de bijzondere verrichtingen goed aflegt, je deze op het examen niet nogmaals hoeft te doen.

Kortom: een proefexamen (de TTT) bij het CBR zorgt ervoor dat je ervaring krijgt en daarmee minder examenstress én dat je, als we het je goed hebben uitgelegd, de bijzondere verrichtingen niet meer op je examen hoeft te doen!

Het proefexamen, de zogenaamde TTT (tussentijdse toets) bij punt 27 wordt afgenomen door het CBR  Hier tref je meer informatie aan over de TTT van het CBR. 

Share |

 

 

Praktijkles tarief
1 uur 47,50
10 uur 450,00

 


Bij een strippenkaart van 10 uur krijg je dus €2,50 korting per les!

Je zit bij ons de gehele les lang alleen met de instructeur, in de auto. Een afleiding van andere cursisten maar puur aandacht voor jou! 

Wat zij je voorganger...

"Kees is een erg goede instructeur. Lekker rustig. Voordeel van auto lessen bij Goede Reis is dat je alleen in de auto zit, met Kees als instructeur, en dat 1,5 uur lang!"

Bart H.

This is Sliced Diazo Plone Theme