2toDrive bij Rijschool Goede Reis in Noordwijk

Het is bewezen dat 2toDrive werkt! Om die reden promoot Rijschool Goede Reis in Noordwijk 2toDrive.
2toDrive bij Rijschool Goede Reis in Noordwijk

Uit een evaluatie door de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) naar de resultaten van het experiment, 2toDrive, toont aan dat rijden onder begeleiding (2toDrive) een positief effect heeft.

 

 

 

 

Wat je daarvoor moet doen hebben wij als Rijschool Goede Reis in Noordwijk hieronder kort voor je samengevat.

2toDrive stappen-02.pngStap 1 op je 16e

De eerste stap richting je autorijbewijs kan je al op je 16e zetten! Je mag dan namelijk het theorie-examen afleggen. Als je slim bent dan zorg je dat je op je 16e het theoriecertificaat op zak hebt.

Je kan je hier aanmelden voor theorie-lessen...

 

 

2toDrive stappen-03.png

Stap 2 op je 16,5e

Vanaf 16,5 jaar mag je al autorijlessen nemen bij Rijschool Goede Reis in Noordwijk. We zorgen er samen voor  dat de theorie goed in de praktijk tot uitvoering wordt gebracht zodat je veel aandacht kunt besteden aan het autorijden zelf.

Je kan je hier aanmelden voor een gratis proefles autorijden...

 

2toDrive stappen-07.pngStap 3 op je 17e 

Op je 17e mag je het praktijk-examen afleggen. Als autorijschool in Noordwijk vinden wij het een leuke uitdaging om samen met jou eraan te werken dat je op je 17e ook echt toe bent aan het praktijk-examen.

 

 

2toDrive stappen-08.pngStap 4 tot je 18e

Als het geslaagd bent voor je autorijbewijs dan kan je tot je 18e op een veilige manier autorijervaring opdoen met een van de door jou gekozen coaches. Je coach moet minimaal 5 jaar zelf een rijbewijs hebben én ouder zijn dan 27 jaar. Zoals je ziet is het vinden van een coach niet lastig, je vader, moeder, opa, oma, neef, nicht, buurman, of veel oudere broer ;-)

 

2toDrive stappen-09.png

Stap 5 na je 18e

Wanneer je 18 bent én je hebt je autorijbewijs dan mag je zelfstandig autorijden. Wist je dat is gebleken dat deelnemers van 2toDrive gemiddeld beter autorijden dan andere die op de "traditionele" manier hun rijbewijs hebben gehaald. Dit is natuurlijk een mooi argument richting je ouders ;-)

Meer informatie over 2toDrive kan je hier vinden...