Extra aandacht tijdens autorijles in de herst

Rijschool Goede Reis besteed extra aandacht aan de autorijlessen in de herfst.

Elk seizoen heeft specifieke kenmerken waar je tijdens het autorijden rekening mee moet houden. Tijdens de autorijlessen besteden we bij Rijschool Goede Reis uit Noordwijk extra aandacht aan deze kenmerken, zo ook in deze periode: de herfst.

Bij Rijschool Goede Reis vinden wij het belangrijk dat je als cursist niet alleen goed kunt schakelen of de verkeersregels goed kunt toepassen, wij vinden het als rijschool in Noordwijk ook belangrijk dat je op de hoogte bent van de invloed van de herfst op het autorijden.

De herfst is een mooie periode waarin de bladeren aan de bomen verkleuren en uiteindelijk vallen. Veel bladeren op de weg kan effect hebben op de remweg van je auto. De herfst is ook een periode dat de zon laag staat. Als je daar niet op voorbereid bent loop je het risico dat je de zon tegemoet rijdt waardoor je zicht wordt belemmert, wees hierop voorbereid.
Een ander kenmerk van de herfst is de mist in de ochtend. Ook hier moet je goed oppassen met autorijden en voldoende afstand houden. In deze situatie kan je ook gelijk je theoriekennis testen, want weet jij wanneer je je mistlampen aan mag doen?

Tijdens de autorijlessen in de mooie omgeving van Noordwijk helpen we je hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Autorijles in de herfst is net zo leuk en gemakkelijk als in elk ander seizoen zolang je maar goed voorbereid bent.

Zoek je een autorijschool in Noordwijk of de omgeving van Noordwijk en wil je goede duidelijke autorijles krijgen? Dan zijn wij dé autorijschool voor jou!

Je hoeft ons niet te geloven, neem gewoon een proefles en ervaar het zelf.

 

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme