Nog steeds niet geslaagd? wissel dan eens van rijschool

Heb je bij je huidige rijschool al 2x rijexamen afgelegd en ben je nog steeds niet geslaagd? Wissel dan eens van rijschool.

Bij Rijschool Goede Reis in Noordwijk krijgen we met regelmaat kandidaten die bij een andere autorijschool al 2x rijexamen hebben afgelegd maar nog steeds niet het velbegeerde rijbewijs hebben gehaald.
Het kan voorkomen dan je huidige autorijschool je net niet dat "duwtje" kan geven wat je nodig hebt om wel te slagen voor je autorijexamen. Het is van verstandig om voor dat laatste "duwtje" te wisselen van autorijschool.

Wij bij Rijschool Goede Reis staan erom bekent dat we kandidaten met succes kunnen helpen aan hun autorijbewijs. Dit komt door onze jarenlange ervaring met autorijles geven maar ook ons gedult en de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan met nerveuse kandidaten. 

Om deze reden verwelkomen we ook regelmatig cursisten van een andere autorijschool, niet omdat ze ruzie hebben maar gewoon omdat het bij de andere rijschool niet wilde lukken.

De ene rijschool is goed in het geven van de lessen, een ander is veel meer gespecialiseerd in de begeleiding naar het autorijexamen en Rijschool Goede Reis goed in beide!

Dit kunnen we zeggen omdat we al jaren lang lesgeven aan verschillende soorten cursisten, sommige met vaalangst sommige met examenangst, sommige die vooral goed rijden met een wat rustige instructeur etc... 

Heb jij het idee dat het bij je huidige autorijschool niet wil of gaat lukken? Neem dan contact op met Rijschool Goede Reis en samen werken we naar jouw autorijbewijs.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme