Rijschool Goede Reis verlengt actie

Rijschool Goede Reis uit Noordwijk verlengt de uiterst aantrekkelijke actie "Rijlespakket voor € 1.030 met slagingsgarantie!"

De actie wordt positief ontvangen door de cursisten. Het halen van een rijbewijs kan een kostbare aangelegenheid zijn maar met de actie van Rijschool Goede Reis uit Noordwijk wordt het een stuk voordeliger.

Ben je 16 jaar en wil je beginnen met autorijles dan ben je met dit rijlespakket op de goede weg. Autorijles, theorielessen en praktijkexamen zijn voor je gebundeld in een aantrekkelijke aanbieding. 

Ook als je ouder bent en je wilt beginnen met autorijles dan is het rijlespakket interessant. De autorijlessen worden gegeven in de mooie omgeving van Noordwijk. Je rijdt samen met een ervaren rijinstructeur door de bollenstreek en krijgt op correcte wijze les in het autorijden om je zo klaar te stomen voor het praktijkexamen autorijden.

Onze rijinstructuur staat bekend als een rustige, vrolijke maar vooral ervaren instructeur die je kan helpen om tijdens de autorijlessen je eventuele angsten te verminderen. Angst tijdens het examen is een van de punten waarom een cursist zijn rijbewijs niet haalt. Onze instructeur heeft jaren ervaring met autorijles geven en helpt me omgaan met die angst. Op die manier verhoog je de kans om in één keer je autorijbewijs te halen.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme