slider

Rijschool Goede Reis was erbij!

In het weekend van 21 en 22 april was het weer zover, De Mooiste File van Nederland en Rijschool Goede Reis was erbij.
slider

Rijschool Goede Reis had een speciale rijles actie waarbij je bovenop de spectaculaire rijlespakket met slagingsgarantie een extra korting bij inschrijving op 22 april ontving. Samen met het mooie evenement in Noordwijk en het schiterende weer werd het een succesvol weekend.

Rijschool Goede Reis had voor het bloemencorso graag haar nieuwe auto willen inzetten maar deze wordt over ca 2 weken afgeleverd. Ben je van plan rijles te gaan nemen en woon je in de omgeving van Noordwijk zorg dan dat je contact opneemt met Rijschool Goede Reis en mogelijk ben een van de eerste cursisten die in de splinternieuwe Kia Stonic les kan krijgen.

Rijschool Goede Reis heeft tijdens het bloemencorso in Noordwijk tieners gesproken die niet kunnen wachten met rijlessen nemen. Nog niet iedereen wist dat je al vanaf je 16e kan beginnen met theorielessen en vanaf 16,5 jaar al met de praktijklessen mag beginnen zodat ze op hun 17e verjaardag het praktijk rijexamen kunnen afleggen.

Wanneer je in de maand April inschijft bij Rijschool Goede Reis dan kan je gebruik maken van het spectaculaire rijlespakket van € 1.030 waarbij je theorielessen krijgt met slagingsgarantie, 20 uur rijles én het praktijkexamen.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme