Slagingskans neemt fors toe door TTT

Ook Rijschool Goede Reis uit Noordwijk ervaart dat de slagingskans van de cursist toeneemt door de TTT (tussentijdse toets)

De TTT (tussentijdse toets) die wij in Noordwijk geven lijkt veel op het echte praktijkexamen autorijden. Het is daardoor een uitgelezen kans om je voor te bereiden op het praktijkexamen autorijden. De examinator van het CBR beoordeelt tijdens de tusssentijdse toets die in de omgeving Noordwijk wordt gehouden hoe het is gestelt met je rijvaardigheid. Tijdens de tussentijdse toets worden alle alle onderdelen van het praktijkexamen autorijden onder de loep genomen. Deze feitelijke tussentijdse toets duur net zo lang als het werkelijke praktijkexamen autorijden namelijk 55 minuten. Gedurende deze tijd is je rijinstructeur bij je en rij je in de voor jou bekende omgeving van Noordwijk, Noordwijkerhout etc.. Wat de tussentijdse toets met Rijschool Goede Reis bijzonder maakt is dat wew wat meer de tijd nemen om het een bijzonder goede ervaring te laten worden. In totaal rijden we bijna 2 uur en berekenen daarvoor € 175,00!

De TTT heeft een aantal voordelen:

  1. Je krijgt advies van je examinator. Hierdoor kan je jezelf nog beter voorbereiden op het praktijkexamen autorijden.
  2. Het is een uigelezen kans om alvast te wennen aan de praktijkexamen situatie. D'r zijn geen verrassingen meer waardoor je geruster aan het praktijkexamen kunt beginnen.
  3. Heb je onderdelen bij de bijzondere verrichtingen tijdens de tussentijdse toets goed verricht dan krijg je daar vrijstelling voor tijdens het praktijkexamen autorijden.
  4. Je slagingskans meent door de tussentijdse toets toe met wel 20%. Dit heeft een onderzoek van de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid aangetoond.


Een cursist van Rijschool Goede Reis uit Noordwijk vond het een slimme en voordeling keuze.
Een autorijles kost € 45,00 waardoor deze tussentijdse toets eigenlijk maar € 130,00 extra kost. Daarvoor krijg je duidelijk inzicht of je klaar bent voor het praktijkexamen autorijden of dat je nog een paar autorijlessen nodig hebt. Hiermee voorkom je dat je te vroeg het dure praktijkexamen autorijden gaat afleggen. Daarbovenop krijg je nog vrijstelling ook voor de bijzondere verrichtingen die je goed uitvoert.

Lees hier verder...

Bekijk ook deze video over de tussentijdse toets.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme