Wordt je 16,5 jaar? Maak dan afspraak voor autorijlessen!

Wanneer je binnenkort 16,5 jaar wordt dan kan je nu al een afspraak maken voor je eerste autorijles bij Rijschool Goede Reis in Noordwijk.

Geweldig toch dat je al op je 16,5 jaar in de lesauto van Rijschool Goede Reis in Noodwijk kan rijden. Dat betekent dat je op je 17e al je praktijkexamen autorijden kunt afleggen en dus je rijbewijs al op zak kan hebben! 

Als je het nog slimmer wilt aanpakken dan begin je op je 16e met je theorieexamen, het is immers 1,5 jaar geldig. Bij Rijschool Goede Reis in Noordwijk hebben wij goed ervaring in lesgeven aan 16 jarige. We vinden het fantastisch als iemand met 16,5 jaar al naast ons in onze lesauto zit en op zijn 17e zijn rijbewijs heeft.

Ook voor ouders is dit positief want hoewel ze vanaf hun 17 jaar auto mogen rijden moet er wel een coach (ouder, broer, zus...) naast hun zitten die hun helpt aan meer ervaring in het verkeer. Rijschool Goede Reis in Noordwijk geeft niet alleen autorijles maar heeft ook advies voor coaches die voor het eerst samen met een 17-jarige gaan autorijden.

Het is niet nieuw, in 2017 slaagde ruim 33.000 17-jarigen al bij de eerste keer voor hun autorijexamen, dit was een beduidend beter resultaat dan de 18-jarige examenkandidaten.

Wil je meer weten of wil je een lesafspraak maken? Bel dan naar 06 - 48 95 94 05 of vul dit formulier in en we bellen je z.s.m. terug.

Share |
This is Sliced Diazo Plone Theme