Sunanta in 1x het autorijbewijs op zak

12 oktober is voor Sunanta een dag om niet snel te vergeten, dat is namelijk de dag dat ze voor haar autorijbewijs slaagde.

Deze Thaise dame van geboorte is een echte doorzetter!

We hebben met handen en voeten moeten werken om de stappen van het autorijden aan te leren en Sunanta heeft van haar kant even hard gewerkt én met succes want ze heeft in 1x haar autorijbewijs gehaald!

Zoals wij altijd zeggen "iedereen slaagt bij Rijschool Goede Reis" en aan die slogan voldoen we steeds weer.

Wij wensen Sunanta heel veel rijplezier.


Succes voor ervaring en specialisaties

Natuurlijk werken we niet alleen naar het autorijbewijs maar doen we dat samen met onze kandidaten. Wel is het zo dat wij van Rijschool Goede Reis veel ervaring hebben in het geven van verschillende vormen van autorijles.

Zo geven we bijvoorbeeld regelmatig autorijles aan mensen met faalangst. We nemen dan meer de tijd en besteden tijdens de les meer aandacht aan specifieke punten.

We geven ook regelmatig autorijles aan kandidaten met een verkeersfobie. Door onze meer dat 30 jaar ervaring in het geven van autorijles weten we hoe we deze kandidaten het beste kunnen helpen. Zo weten we bijvoorbeeld wat het beste werkt om ook hun zo snel als mogelijk aan een autorijbewijs te helpen.

Het mooie is dat elke kandidaat voordeel heeft van de kennis en ervaring die wij hebben opgedaan!

Sunanta in 1x het autorijbewijs op zak