Opfriscursus

Opfriscursus

De opfriscursus autorijden van Rijschool Goedereis helpt in het zelfverzekerde én correct rijden en kan u aanzienlijke kosten besparen.

Particulieren

Heeft u een lange tijd geen auto gereden omdat u die niet nodig had? Dan kan het voor u verstandig zijn om een opfriscursus autorijden te nemen. Een bestuurder die een tijd niet heeft gereden krijgt door een opfriscursus autorijden weer het zelfvertrouwen en wordt op de hoogte gebracht van de huidig verkeersregels. 

Hoe helpt onze opfriscursus autorijden u?
Tijdens een test kijken we welke zaken verbeterd kunnen worden en geven we praktische tips. Afhankelijk van onze gezamenlijke bevindingen maken we een vervolg afspraak opfriscursus autorijden of gaat u direct vol zelfvertrouwen de weg op.


Onze opfriscursus autorijden in Noordwijk en omstreken kan voor veel bestuurders een positieve bijdrage leveren én kosten besparen!

Bedrijven

Ook voor bedrijven heeft onze opfriscursus autorijden een duidelijk toegevoegde waarde. Heeft u veel chauffeurs op de weg dan kan onze opfriscursus autorijden ervoor zorgen dat het aantal schadegevallen of klachten over de chauffeurs wordt teruggebracht. We kijken naar handelingen die de chauffeur onbewust doet en die niet meer in het verkeersbeeld van vandaag de dag passen.

Vaak zijn dit handelingen die er in de loop der tijd zijn ingeslopen én waarvan de bestuurder zich vaak niet bewust is.

Heeft u auto's met uw bedrijfslogo, dan kan onbewust onbehoorlijk gedrag een negatief effect op het imago van uw bedrijf hebben.

Hoe gaan we te werk?
Tijdens een test kijken we welke zaken verbeterd kunnen worden met onze opfriscursus autorijden. Over de gehele test krijgt u als bedrijf een rapport toegestuurd. Hierin staan onze aanbevelingen die aan de desbetreffende chauffeur zijn meegedeeld.

Voor zowel particulieren als bedrijven kan de opfriscursus gedaan worden in het eigen voertuig of in een voertuig van ons. Daarom zijn wij voor zowel particuliere als bedrijven in de omgeving Noordwijk, Bennebroek, Vogelenzang, Wassenaar, Noordwijkerhout, Sassenheim, Katwijk, Rijnsburg, Voorhout, Oegstgeest, Valkenburg, Lisse, Hillegom, etc...

Neem dan contact op met dé rijschool voor de gehele bollenstreek: Rijschool Goede Reis, door de jaren heen zijn wij het adres voor een opfriscursus autorijden.