Autorijles in een automaat

Autorijles in een automaat

Voorheen was het gebruikelijk om in aan schakelauto autorijlessen te krijgen maar met de sterke opkomst van de elektrische auto zijn autorijlessen in een automaat de nieuwe standaard geworden.

duimen omhoog.pngWist je dat Rijschool Goede Reis al jaren lang ook autorijles geeft in een automaat. Automaat rijden was voorheen voornamelijk voor mensen die moeite hadden met handgeschakelde auto. Tegenwoordig merken we dat steeds meer mensen autorijles willen hebben in een automaat om de eenvoudige reden dat ze toch elektrisch of hybride gaan rijden en schakelen dan niet nodig is.

Het voordeel van autorijles in een automaat is dat je geen lessen nodig hebt om te leren schakelen. Het ontwikkelen van de coördinatie tussen je handen en voeten is voor sommige lastiger dan voor andere maar het vergt altijd een paar autorijlessen voor je het voldoende goed onder de knie hebt.

Je zou dus kunnen stellen dat je met minder lessen je autorijbewijs kunt halen als je autorijles neemt in een automaat.

Om die reden én omdat automaat rijden tegenwoordig een slimme keuze is zien we dat er een grote vraag is naar onze autorijlessen in een automaat.

Autorijles geven in een automaat is anders dan autorijles met een handgeschakelde auto. Het is voor een instructeur niet per sé moeilijker of makkelijker maar wel anders. Het zijn lesvaardigheden die je vooral krijgt door veel autorijles te geven in een automaat.

Rijschool Goede Reis geeft als sinds de oprichting autorijles in een automaat. We hebben daardoor de ervaring en lesvaardigheden ontwikkeld om kandidaten op een zo effectief mogelijke manier aan het felbegeerde autorijbewijs te helpen.


AUTORIJLES IN AUTOMAAT AANVRAGEN

Wist je dat wanneer je je autorijbewijs in een automaat hebt gehaald je ook nog steeds eenvoudig je autorijbewijs voor een handgeschakelde auto kunt halen.