2toDrive: start op je 16e

2toDrive: start op je 16e

Wist je dat je vanaf je 16e al theorielessen kan volgen. De praktijklessen autorijden volgen mag je al vanaf 16,5. Je rijexamen kan je dan op je 17e verjaardag doen! Dat mag allemaal met 2toDrive.

Rijschool Goede Reis in Noordwijk heeft veel 16 jarige met veel plezier én succes geholpen naar een autorijbewijs. 2toDrive is hiervoor een uitermate geschikte methode.

We mogen je met 16,5 jaar autorijles geven. Daarna mogen we op je 17de verjaardag praktijkexamen laten afnemen.

Zodra je je rijbewijs hebt ontvangen mag je in Nederland onder de begeleiding van een coach zoals je vader, je moeder, je broer, je zus, je buurman.... zelf rijden! Op die manier kan je ervaring opdoen voor het moment dat je zelf mag autorijden want...zodra je 18 bent geworden mag je dat met je rijbewijs, ook in het buitenland! Je hoeft hiervoor niet opnieuw een examen af te leggen.

Waarom meedoen

Er zijn vele redene om mee te doen. Het mooie is dat deze zowel voor jou als voor je ouders gelden! Hieronder staan alle voordelen op een rijtje en kun je lezen hoe 2toDrive precies in z'n werk gaat.

  • Je doet extra rijervaring op, hiermee verklein je de kans op brokken maken
  • Jongeren die aan 2toDrive meedoen zeggen dat zij zich een zelfverzekerder en veiligere bestuurder voelen
  • Jij kiest je eigen coach!
  • Jij kiest hoeveel coaches je wilt hebben (minimaal 1, maximaal 5)
  • Je kunt aan je coach bewijzen dat je goed kunt rijden.
  • Ook je vrienden mogen met jou en je coach mee in de auto, wel zo gezellig!

Waar moet ik beginnen?

Bij Rijschool Goede Reis beginnen we met de theorieopleiding. Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat helemaal gereed bent voor het theorie examen. Ben je 16,5 dan kunnen we ook gelijk starten met de praktijklessen.

Het is verstandig om te kijken of we een waanzinnige actie voor je hebben, daar bespaar je een hoop geld mee! Laat je daarom door ons adviseren.

Wij geven al vele jaren rijles aan jongeren. Hierdoor weten we dat de instructeur erg belangrijk is. Onze resultaten laten zien dat wij dé juist instructeur en dé juiste aanpak hebben voor een succesvol 2toDrive. Niet alleen bezit onze rijinstructeur over veel rijles ervaring maar hij bezit ook het vermogen om jou op een plezierige manier te coachen richting je rijbewijs. Je moet het immers samen doen!

Bij Rijschool Goede Reis helpen we je graag! Het maakt voor ons niet uit of je woonachting bent Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Voorhout, kortom in onze mooie bollenstreek.