Faalangst overwinnen

Faalangst overwinnen

Het komt vaker voor dan de meesten mensen denken; faalangst in het verkeer.

Wij maken het ook vaak genoeg mee dat mensen die lessen het zelf niet eens weten/merken dat ze faalangst hebben tijdens autorijlessen. Dit kan een struikelblok vormen voor veel toekomstige chauffeurs.

Met de geduldige en rustige manier van les geven wordt de negatieve angst omgezet in positieve angst. Wij geven daarom les in de voor u bekende omgeving van Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Voorhout, Sassenheim, Rijnsburg, Oegstgeest, Lisse, Hillegom, Wassenaar, Valkenburg, Vogelezang en Bennebroek. Kortom Rijschool Goede Reis geeft autorijles in de voor u bekende bollenstreek. We beginnen uiteraard in de plaats waar u zich het meest op uw gemak voelt.

Faalangst is vaak een groot struikelblok voor veel (aankomende) automobilisten ondanks dat de meeste mensen dit niet zo gauw zullen toegeven. 

Met de zeer rustige en geduldige manier van werken bij Rijschool Goede Reis wordt autorijden, ook voor de meest verkrampte bestuurder een plezierige aangelegenheid in plaats van een must.

Doordat er nooit een cursist door de andere cursist opgehaald wordt blijft de rust voor de kandidaat bewaard en er wordt niet door andere mensen meegekeken hoe er in de les gewerkt wordt of hoe de resultaten zijn.

Bij faalangst word gewerkt volgens een methode die de kandidaat kracht en zelfvertrouwen geeft en de faalangst als een middel gaat zien om het nog beter te doen tijdens de lessen en belangrijker nog tijdens het examen.

De negatieve faalangst wordt dus omgezet in positieve faalangst. Door de rust in de les en het herhalen van alle onderdelen, wordt de autorijles een fijne en plezierige tijd die leidt tot het snel halen van het o' zo begeerde papiertje.

Wij zijn hét adres voor personen die bewust of onbewust last hebben van faalangst en graag rijles willen in de omgeving Noordwijk, Noordwijkerhout, Katwijk, Voorhout, Sassenheim, Rijnsburg, Oegstgeest, Lisse, Hillegom, Wassenaar, Valkenburg, Vogelezang en Bennebroek.